Barberare Bokadirekt

Boka tid hos barberare via Bokadirekt

I våra fina frisörsalonger i Stockholm city erbjuder vi förstklassiga behandlingar som klassisk rakning med kniv, skäggtrimning och herrklippning. Hos oss möter du utbildade och kunniga barberare som hjälper dig att få den perfekta frisyren för just dig.

Barbershop Bokadirekt

Barbers of Sweden är en barberarsalong i centrala Stockholm som huserar på Sveavägen vid Hötorget samt Sturegatan på Östermalm. Boka tid online direk på vår hemsida eller besök våra fysiska barberarsalonger.

Besök en av våra fyra salonger!

Du är välkommen att boka tid i valfri salong i centrala Stockholm!

Vi finns på Hötorget, Sturegatan, Vasagatan och Götgatan.

Våra barberare

Oavsett vem du väljer så får du alltid ett varmt mottagande och utmärkt service. Våra barberare brinner för det de gör och hjälper dig få den frisyr och stil du önskar.

Johan

Johan

Sturegatan
Evi

Evi

Sturegatan
Ridni

Ridni

Sturegatan
Nikos

Nikos

Sturegatan
Errikos

Errikos

Sturegatan
Rashad

Rashad

Sturegatan
Husnu

Husnu

Sveavägen
Ferhat

Ferhat

Sveavägen
Charbel

Charbel

Sveavägen
Meysam

Meysam

Sveavägen
Mike

Mike

Sveavägen

Barbers of Sweden

Om Barbers of Sweden

Hos oss får du inte bara bästa möjliga frisyr. Vår vision är att erbjuda en helhetsupplevelse kring våra behandlingar, där du som kund känner glädje, är väl omhändertagen och får service i toppklass.

Detta efterlevs genom att vi skickat ett mail med några frågor om din upplevelse efter varje besök. Om du har tid och möjlighet att svara på frågorna så uppskattas det varmt, då vi ständigt stävar efter att bli så bra som möjligt.

Herrfrisör Bokadirekt

Vi är en herrfrisör i Stockholm erbjuder behandlingar som herrklippning, skäggtrimning, rakning med kniv, omslag med varma handdukar, och mycket mer. Välkommen in till oss för en avkoppling från vardagen!