Barbershop

Söker du en barbershop i Stockholm? Då har du hamnat helt rätt! Vi på Barbers of Sweden är ett gäng skickliga barberare som har lång erfarenhet av klippning, rakning och skäggvård. De mest erfarna och duktigaste barberarna arbetar hos oss vilket innebär att du kan vara säker på att resultatet kommer att bli som du tänkte dig. Du hittar våra två frisörsalonger utplacerade på två adresser i centrala Stockholm, en på Sturegatan och den andra på Hötorget. Vi kan garantera att du får bästa möjliga service av våra duktiga barberare, och vilken salong du än väljer att besöka så kan du vara säker på att du kommer gå därifrån med ett leende på läpparna.

Barbershop i Stockholm

Vi är en barbershop i Stockholm som alltid värnar om att ge våra kunder en bra upplevelse och service i absolut toppklass. Du ska känna dig väl omhändertagen och trygg hos oss när vi utför en rakning, skäggtrim eller herrklippning på dig. Med hjälp av vår expertis ser vi till att du får den stil och det utseende som du önskar. Vi erbjuder även ett brett utbud av produkter inom rakning, hårvård och skäggvård från varumärken i toppklass. Du är alltid välkommen att rådfråga oss kring våra produkter och vad som skulle lämpa sig bra för just dig!

Barbers of Sweden är en barbershop i Stockholm och vi är ett självklart val om du vill bli rakad med riktig rakkniv, få skägget trimmat eller håret klippt. Boka tid på Hötorget eller Sturegatan redan idag!

Besök en av våra fyra salonger!

Du är välkommen att boka tid i valfri salong i centrala Stockholm!

Vi finns på Hötorget, Sturegatan, Vasagatan och Götgatan.