Skäggvård

Hjälp med skäggvård, skäggtrimning och herrklippning

Våra erfarna barberare hjälper dig med skäggvård, skäggtrimning, herrklippning & mycket mer.

Ett friskt skägg med rätt typ av skäggvård

Ta tillbaka kontrollen av ditt skägg! När man har längre skägg som man bara låter växa fritt så kan lätt se ovårdat ut och många får irritation och rodnader i huden under. Därför är det ytterst viktigt att vårda ditt skägg och skäggbotten. Ett facit för en riktigt bra skäggvård är att rengöra och återfukta ditt skägg regelbundet. Hos oss på Barbers of Sweden hittar du allt du kan tänka dig för att ta tillbaka kontrollen på ditt skägg! Skäggschampo och balsam för att vårda och skäggvax eller skäggolja för att få skägget kontrollerat och följsamt för dig som skäggbärare. Läs mer om hur du tar hand om ditt skägg.

Hjälp med skäggvård av erfarna barberare

När du besöker oss på Barbers of Sweden kan du vara säker på att erfarna barberare hjälper dig, med allt från skäggvård och skäggtrimning till herrklippning och mer.

Förstklassiga skäggvårdsprodukter

När du får behandling av oss använder vi alltid noga utvalda och förstklassiga skäggvårdsprodukter. Du har även möjlighet att köpa bra skäggprodukter hos oss som du kan använda regelbundet vid egen skäggvård och efter behandling.

Våra barberare

Vi garanterar ett varmt mottagande och utmärkt service oavsett vilken barberare som utför en behandling. Alla våra barberare brinner för det de gör och hjälper dig att få det skägg, frisyr och stil du önskar.

Johan

Johan

Sturegatan
Evi

Evi

Sturegatan
Ridni

Ridni

Sturegatan
Nikos

Nikos

Sturegatan
Errikos

Errikos

Sturegatan
Rashad

Rashad

Sturegatan
Husnu

Husnu

Sveavägen
Ferhat

Ferhat

Sveavägen
Charbel

Charbel

Sveavägen
Meysam

Meysam

Sveavägen

Barbers OF SWEDEN

Barbers of Sweden

Hos oss på Barbers of Sweden får du inte bara bästa möjliga skägg och frisyr. Vår vision är att erbjuda en helhetsupplevelse kring våra behandlingar, där du som kund känner dig fullt nöjd, väl omhändertagen samt upplever en service i absoluta toppklass.

Välkommen in till oss för en avkoppling från vardagen!

Vad tycker våra kunder?

Jag fick skägget trimmat och håret klippt, supernöjd med resultatet!

Jag har gått till flera barberare både i Stockholm och Göteborg och aldrig hittat riktigt rätt förrän nu, Tack Johan och Barbers!

Våra Partners

Instagram

Aliquam dictum enim venenatis sollicitudin finibus.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.