Herrklippning och Herrfrisör Södermalm

Välkommen till Barbers of Sweden – Din professionella herrfrisör på Södermalm.

Letar du efter en professionell och pålitlig herrklippning på Södermalm? Då har du kommit rätt! Barbers of Sweden är stolta över att erbjuda högkvalitativa herrklippningar och rakningar i hjärtat av Stockholm. Med våra erfarna och skickliga herrfrisörer kan du förvänta dig en lyxig och avslappnad upplevelse varje gång du besöker oss.

Boka Götgatan
Barbers of Sweden Su00f6dermalm
4.9
Based on 144 reviews
powered by Google
MickeMicke
18:18 07 Apr 24
Fin klassisk barbershop i modern tappning. Mario klippte mitt hår och fixade mitt skägg inkl. kniv. Han gjorde ett otrolig bra jobb.
Mattias LindqvistMattias Lindqvist
21:02 03 Mar 24
Miriam LindqvistMiriam Lindqvist
21:00 03 Mar 24
S. SS. S
02:11 28 Jan 24
Bra frisyr, trevlig frisör, trevlig miljö. Inte dyrt men inte billigt. Ska gå hit nästa gång
Per HanssonPer Hansson
10:57 29 Sep 23
Vill du ha en riktigt snygg fade-klippning, så går du till Barbers Of Sweden!Barberarna här på söder(likt de på salongen på Östermalm)levererar på topp varje gång! Trevligt bemötande och kaffe under behandlingen är ”grädde på moset” och gör denna salong till det självklara valet!Rekommenderas starkt!
Oskar HillelsonOskar Hillelson
14:03 27 Sep 23
Otroligt bra service. Alltid trevligt bemötande, varit på flera av barbers of Swedens olika salonger och alltid varit nöjd. Oavsett vart du går så kommer du bli bemött av trevlig personal. Inte bara är de trevliga heller utan de klipper också väldigt bra. Ja och 2 andra i familjen som ofta klipper oss här och vi blir alla alltid mer än nöjda.
Marcus HolmbergMarcus Holmberg
22:05 26 Sep 23
Testade min ”drömfrisyr” från när jag var yngre. Med andra ord, den frisyren jag alltid velat ha men inte har fått skaffa. Bad en av grabbarna att försöka efter att ha beskrivet denna. Han fixade den sjukaste faden till perfektion. Rekommenderar.
js_loader

Besök en av våra fyra salonger!

Välkommen att boka tid i valfri salong i centrala Stockholm!

Vi finns på Hötorget, Sturegatan, Vasagatan och Götgatan.

Din herrfrisör på Södermalm

Vår barbershop på Södermalm erbjuder ett brett och noggrant utvalt sortiment av skäggvård, hårvård och rakningsprodukter från de bästa varumärkena. Förutom herrklippning, skäggtrimning och rakning hjälper vi dig även med flera olika ansiktsbehandlingar, som ansiktsmask eller vaxning av öron, kind eller näsa. Vi är måna om detaljerna!

Professionell herrklippning

Få en professionell herrklippning på Södermalm med Barbers of Sweden. Våra erfarna herrfrisörer skapar skräddarsydda klippningar som passar din stil perfekt. Utforska vårt sortiment av tjänster och upplev precision och kvalitet på varje klippning. Besök Barbers of Sweden för en herrklippning som tar din look till nästa nivå.

Varför välja Barbers of Sweden som barberare på Södermalm?

Expertis: Våra barberare på Södermalm har omfattande erfarenhet och är skickliga inom de senaste trenderna inom grooming och herrklippning i Stockholm

Kvalitet: Vi strävar alltid efter att erbjuda en högkvalitativ service med fokus på precision och detaljer för att säkerställa att du lämnar salongen nöjd varje gång.

Kundomdömen: Vi är stolta över våra fantastiska omdömen från våra nöjda kunder.

Din barberare i Stockholm

Barbers of Sweden, din barber shop i Stockholm förstklassiga behandlingar som klassisk rakning med kniv, skäggtrimningherrklippning och flera andra tjänster. Hos oss möter du utbildade och kunniga barberare som hjälper dig att få den perfekta frisyren för just dig.

Boka nu och upplev vad våra kunder redan har upptäckt – Barbers of Sweden är den bästa barberaren på Södermalm!