Frisör Stockholm

FRISÖR

Om du som man söker en frisör så har du verkligen hamnat rätt! Barbers of Sweden’s frisörsalonger hittar du på bästa läge i Stockholm City. Vi är belägna på Hötorget i centrala Stockholm, Sturegatan på Östermalm, Vasagatan samt Götgatan på Södermalm. Oavsett vilken frisörsalong du väljer så kan du räkna med förstklassig service av våra erfarna barberare. Hos oss kan du unna dig en rakning på klassiskt vis såväl som en ny frisyr med skalpmassage, och mycket mer. Vi hjälper dig uppnå den stil du önskar.

HERRFRISÖR

Vi är en ​herrfrisör i Stockholm​ som alltid värnar om att ge våra kunder en bra upplevelse och service i absolut toppklass. Du ska känna dig väl omhändertagen och trygg hos oss när vi utför en rakning, skäggtrim eller herrklippning på dig. Medhjälp av vår expertis ser vi till att du får den stil och det utseende som du önskar.

Vi för en öppen dialog med dig och lyssnar noggrant på dina önskemål för att resultatet ska kunna bli det bästa möjliga. Vet du inte hur du vill ha håret eller skägget? Inga problem, vi löser det! I och med vår långa och breda yrkeserfarenhet har vi stor koll på vem som passar i vad och vilka trender som är heta just nu. Vi är erfarna herrfrisörer och barberare som gärna hjälper dig med nytänkande kring din frisyr och ditt skägg.

Det finns stora fördelar med att gå till oss som är specialiserade på att ta hand om just herrar. Vi har djup kunskap i hur vi som herrfrisörer ska forma ditt hår för att lyfta fram de manliga dragen både framifrån men även för att skapa en snygg profil och baksida.

Kvalitativa produkter inom hårvård

Vi erbjuder även ett brett utbud av produkter inom rakning, hårvård och skäggvård från varumärken i toppklass. Efter ett besök hos oss är det bra att vårda håret och skägget även på hemmaplan för att hålla det så fint som möjligt tills vi ses igen. De produkter som finns på vår salong är beprövade och håller hög kvalitet för att ditt hår ska må bra.

Du är alltid välkommen att rådfråga oss kring våra produkter och vad som skulle lämpa sig bra för just dig!

Barbers of Sweden är en ​barbershop i Stockholm​ och vi är ett självklart val om du vill bli rakad med riktig rakkniv, få skägget trimmat eller håret klippt.