Barberare Norrmalm

Välkommen till vår barbershop på Norrmalm

I hjärta av Norrmalm hittar ni vår Barbershop. Här erbjuder vi en rad olika behandlingar och levererar service i världsklass. Samtliga barberare hos oss är utbildade och finns här för att fixa till din frisyr efter dina önskemål.

Boka tid på SturegatanBoka tid på Hötorget

Barbershop Norrmalm

Är du på jakt efter en barberare i Norrmalm? Välkommen in till oss på Sveavägen vid Hötorget för din nästa behandling. Oavsett om du är på vår salong i antingen Norrmalm eller Östermalm så kan du alltid förvänta dig service från början till slut.
Vi erbjuder ett brett utbud av skäggvård, hårvård och produkter från de ledande varumärkena.

Barbers of Sweden

Om Barbers of Sweden

Hos oss får du inte bara bästa möjliga frisyr. Vår vision är att erbjuda en helhetsupplevelse kring våra behandlingar, där du som kund känner glädje, är väl omhändertagen och får service i toppklass.

Detta efterlevs genom att vi skickat ett mail med några frågor om din upplevelse efter varje besök. Om du har tid och möjlighet att svara på frågorna så uppskattas det varmt, då vi ständigt stävar efter att bli så bra som möjligt.

Vi erbjuder behandlingar som herrklippning, skäggtrimning, rakning med kniv, omslag med varma handdukar, och mycket mer. Välkommen in till oss för en avkoppling från vardagen! Du kan även boka tid på våra barberarsalonger genom Bokadirekt

VÅRA KUNDER

Top Notch! Jag är supernöjd med min frisyr och har varit hos Barbers of Sweden 6 gånger nu för att klippa mig och jag kommer fortsätta att gå dit!

Jag har gått till flera barberare både i Stockholm och Göteborg och aldrig hittat riktigt rätt förrän nu, Tack Johan och Barbers!

Våra Partners

Instagram