Barberare Östermalm

Välkommen till vår barbershop på Östermalm

Besök vår fina barbershop på Sturegatan, Östermalm. Våra duktiga barberare på Östermalm erbjuder förstklassiga behandlingar som klassisk rakning med kniv, skäggtrimning och herrklippning. Hos oss möter du utbildade och kunniga barberare som hjälper dig att få den perfekta frisyren eller skägget du så länge har drömt om.

Boka tid på SturegatanBoka tid på Hötorget

Barbershop Östermalm

Vår barbershop på Östermalm erbjuder ett stort men noga utvalt sortiment av skäggvård, hårvård och rakningsprodukter från de bästa varumärkena. Förutom herrklippning, skäggtrimning och rakning hjälper vi dig även med flera olika ansiktsbehandlingar, som ansiktsmask eller vaxning av öron, kind eller näsa. Vi är måna om detaljerna!

Barbers OF SWEDEN

Om Barbers of Sweden

Hos oss får du inte bara bästa möjliga frisyr. Vår vision är att erbjuda en helhetsupplevelse kring våra behandlingar, där du som kund känner glädje, är väl omhändertagen och får service i toppklass.

Detta efterlevs genom att vi skickat ett mail med några frågor om din upplevelse efter varje besök. Om du har tid och möjlighet att svara på frågorna så uppskattas det varmt, då vi ständigt stävar efter att bli så bra som möjligt.

Vi erbjuder behandlingar som herrklippning, skäggtrimning, rakning med kniv, omslag med varma handdukar, och mycket mer. Välkommen in till oss för en avkoppling från vardagen! Du kan även boka tid på våra barberarsalonger genom Bokadirekt

VÅRA KUNDER

Top Notch! Jag är supernöjd med min frisyr och har varit hos Barbers of Sweden 6 gånger nu för att klippa mig och jag kommer fortsätta att gå dit!

Jag har gått till flera barberare både i Stockholm och Göteborg och aldrig hittat riktigt rätt förrän nu, Tack Johan och Barbers!

Våra Partners

Instagram